ELŻBIETA PILCH już jako dziecko wraz z babcią Bronisławą z Wilna zbierała na łące zioła, a do domu sprowadzała bezpańskie zwierzęta. Dziś jest wykwalifikowanym ekspertem w dziedzinie hodowli. Ukończyła Zootechnikę na Akademii Rolniczej w Szczecinie, a nawet kurs mowy ze zwierzętami#. Troskliwie opiekuje się wszystkimi stworzeniami w gospodarstwie wykorzystując swą rozległą wiedzę zielarską pogłębioną w Szkole Medycyny Naturalnej#. Maksymę Hipokratesa: "Niech wasza żywność będzie waszym lekarstwem, a wasze lekarstwo waszą żywnością" Elżbieta Pilch stosuje w praktyce trzymając pieczę nad zdrową stołówką swoich zwierząt, a także gości i klientów (gotuje zgodnie z dietą pięciu przemian). Jest także wykwalifikowanym refleksologiem#. A jeśli pociągniecie ją za język, może podzieli się z Wami swym interesującym światem duchowym…